Over ons

OVER ONS

Animate the World is de animatiestudio die ervoor zorgt dat je merk, muziek, game of show zich onderscheidt van de rest. We schrijven kristalheldere verhalen, creëren boeiende concepten, ontwerpen en animeren zonder grenzen en componeren muziek die onze films naar grote hoogten tilt.

Met meer dan 13 jaar ervaring in het maken van commercials, merkverhalen, explainers, muziekvideo’s en show-visuals zorgen we ervoor dat jij je onderscheidt van de rest. Ons team bestaat uit specialisten in een breed scala aan visuele stijlen en animatietechnieken en we werken graag samen met andere filmmakers, bureaus en producenten.

Samen met onze top notch online- en social marketingpartners zorgen we ervoor dat jouw content bij jouw doelgroep terecht komt.

Onze klanten zeggen dat we een premium creatief bureau zijn, met een flexibele instelling en vooral: leuk om mee te werken!

DEDICATED THOUSAND

The Dedicated Thousand is een animatiefilm gemaakt van 1000 tatoeages. De film brengt een inspirerende boodschap om mensen te inspireren om duurzamere keuzes te maken. De 1000 mensen die deze boodschap de rest van hun leven op hun lichaam dragen, zijn THE DEDICATED THOUSAND. Ze zetten kleine en realistische stappen op weg naar een duurzamere manier van leven. Samen creëren ze impact en zijn ze een inspiratie voor anderen.

We nodigden top tattoo-studio Bunker Tattoo uit om mee te werken aan het project.

Bekijk de Dedicated 1000-website voor meer info!

ONS TEAM

Het Animate the World-team onderscheidt zich op het gebied van creativiteit, professionaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid. Ze hebben bekroond werk gemaakt dat, naast de miljoenen online weergaven, te zien is geweest in bioscopen en op tv over de hele wereld.

Leer ze hieronder kennen!

ONZE LABELS

RISE ABOVE 

VISUELE CONCEPTEN VOOR ARTISTS, BANDS & LIFESTYLE BRANDS

Wij adviseren, regisseren, ontwerpen, animeren en filmen voor artiesten, bands en lifestyle-merken. Onze 13 jaar ervaring zetten we om in boeiende content. 

We werken samen met echte professionals om het hoogste niveau van creativiteit en originaliteit in muziekvideo’s, show-visuals, album artwork, project mapping, websites etc. te garanderen.

SOCIAL ANIMATION 

WIJ LATEN ZE STOPPEN MET SCROLLEN!

Wil jij dat jouw volgers niet voorbij jouw social media content scrollen? Laat onze 12 jaar animatie-ervaring jou helpen dat te doen. Door pakkende en unieke bewegende social media content door middel van stop motion animatie en/of motion design zetten we jouw product of dienst in de spotlights als nooit tevoren!

SNELLE LEVERING

Met onze Animatie Scrum methode kunnen we waar nodig supersnel meerdere films tegelijk maken. Door bij ons op kantoor te werken en tussendoor mee te kijken of vragen te beantwoorden zit je dicht op het proces en kunnen we snel schakelen.

CASEVIDEOS.NL

SHOW JE SUCCES!

Wil jij je potentiële klanten laten zien wat je bedrijf al heeft bereikt voor je huidige klanten? Wij maken een casevideo! In een animatie van 1 minuut laten we zien wat de opdracht was, welke waarde jij en je bedrijf hebben toegevoegd en wat het resultaat was. Met onze creatieve vaardigheden zorgen we ervoor dat je klanten de animatie van begin tot eind bekijken.

Contact

 

Adres: Gasthuisvelden 11, 4811 VX, Breda
Telefoon: 076-210 0105
E-mail: info@animatetheworld.eu
Animate the World scoort een 10 uit 10 op basis van 17 beoordelingen.