• en
  • nl

Referenties

YACHT: Michelle Pronk

Marketing & Communicatie Manager Yacht, Randstad Groep

Premium animatie partij
”Yacht is de organisatie van en voor professionals. We waren op zoek naar een partij die animaties kan maken die onze doelgroep aanspreekt. Niet een standaard animatie, maar meer dan dat. De combinatie van animatie effecten en echte beelden sprak ons erg aan in het portfolio van ATW.”

Originele combinatie animatiestijlen
”ATW heeft een stijl voor ons ontwikkeld die erg past bij Yacht als merk. Het is een verrassende combinatie van stop motion beelden en 2D geïllustreerde karakteranimatie, aangevuld met geanimeerde infographics.”

Dynamisch en snel
”ATW is flexibel, denkt goed met ons mee en het is erg prettig samenwerken. Het is een jong en compact bureau dat hierdoor erg dynamisch is en snel schakelt.”

Yourzine: Alexander van Dongen

Teamlead Strategie en Concept

Creatief maatwerk
”ATW combineert als geen ander de nostalgie van stop motion met gelikte computeranimatie.  Als bureau is het belangrijk dat ons werk voelt als maatwerk. Noeste arbeid waarin je de hand van de meester voelt. Animate the World weet dit perfect over te brengen. Creativiteit is de brandstof, de weg ernaartoe altijd een mooi avontuur.”

Snel visueel maken
”ATW weet onze ideeën snel visueel te vertalen. Per project heb je één dedicated director/animator die van concept en script naar het eindresultaat gaat.”

Samenwerken als goede vrienden
”Het is een compliment als het voelt dat je met een goede vriend vette dingen aan het maken bent. Goede ideeën komen hierdoor sneller tot stand. Hun passie werkt aanstekelijk en oog voor detail maakt het af.”

N=5: Christ Bloemheuvel

Producer

Snel een topresultaat
”In de zéér korte tijd die er beschikbaar was, heeft Animate the World toch een aantal animatiefilms kunnen maken die volledig aan de opdracht voldeden.”

Betrouwbare vakmensen
”Bovendien hebben Jelle & consorten zich onder deze tijdsdruk getoond als zeer flexibele partij met aardige mensen die hun vak goed verstaan en zich aan afspraken houden. Dat maakte de samenwerking bijzonder prettig.”

Nine o'clock somewhere: Melissa Janssen

Digital Producer

De beste match
”De stop motion stijl van ATW paste het beste bij het idee wat we voor onze klant Maes hadden. Alsook qua referenties en portfolio vonden we ATW gewoonweg de allercoolste en beste match voor dit project.”

Probleemoplossende partner
”Ervaring, flexibiliteit en het probleemoplossend meedenken is hun meerwaarde. Ze zijn niet enkel uitvoerend. De samenwerking is zeer goed bevallen. ATW is altijd héél goed bereikbaar en we vonden ze eigenlijk meer een partner dan een uitvoerder.”

Groot bereik
”Qua bereik zijn we echt heel tevreden. In totaal is de film 2,6 miljoen keer bekeken via Facebook. Dat is 68% van de volledige Belgische doelgroep (18-45)!”

 
Samsung
KPN
Mercedes
Canon
MTV
BBC
Rabobank
De Bijenkorf
The CW
UWV
Gemeente Breda
Verkade
Ted
Swiss
DWDD
Auto Scout
ASR
Alphabet
Bolletje
Consumentenbond
Hardwell
Oliver Heldens
Uniekaas
Disney
Bol.com
Ahold
Randstad
ABN AMRO
Telfort
VARA
Albert Heijn
YACHT
Look O Look
Enexis
Ziggo
 
Animate The World