• en
  • nl

Social Media Content

Je bedrijf heeft al een facebookpagina, een twitteraccount, een instragramprofiel en een linkedinpagina, heel goed! Maar in de praktijk blijkt het dan toch lastig om hier regelmatig interessante content op te zetten. Wij kunnen je hierbij helpen met social media content!

Wat is een Social Media Video?

We maken een concept op basis van jouw bedrijf of één van je producten. Door middel van stop motion en motion graphics zetten we jouw producten in de hoofdrol van hele korte animatiefilms. Wekelijks plaats je deze inspirerende, grappige of actuele animaties op je social media kanalen, zodat deze altijd up to date blijven. De doorlooptijd van deze animaties is zeer kort, zodat je ze snel online kunt zetten, en zijn dus zeer geschikt als social media video.

Wist je dat informatie via visuele content maar liefst 600.000 keer sneller opgenomen wordt dan via tekst? Ook wordt visuele content 40 keer sneller gedeeld, dit zorgt voor meer volgers en uiteindelijk meer verbondenheid met jouw merk. Zeker in het huidige klimaat waar video beter scoort en vaker wordt bekeken is een social media video dé oplossing.

Hieronder een aantal voorbeelden van een korte animatiefilm voor social media die we maakten voor verschillende bedrijven.

Omoda Social Media Content

 

Interessant? Neem contact op voor een korte animatiefilm

Bel naar 076-2100105 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Samsung
KPN
Mercedes
Canon
MTV
BBC
Rabobank
De Bijenkorf
The CW
UWV
Gemeente Breda
Verkade
Ted
Swiss
DWDD
Auto Scout
ASR
Alphabet
Bolletje
Consumentenbond
Hardwell
Oliver Heldens
Uniekaas
Disney
Bol.com
Ahold
Randstad
ABN AMRO
Telfort
VARA
Albert Heijn
YACHT
Look O Look
Enexis
Ziggo
 
Animate The World