• en
  • nl

Animatie Strippenkaart

De communicatieoplossing voor grote organisaties

Eigenlijk zou je wel meer gebruik willen maken van de mogelijkheden van animatie en video voor jouw organisatie. Maar het kan soms lastig of tijdrovend zijn om zoiets door te voeren. Daar hebben wij iets op bedacht: De Animatie Video Strippenkaart.

Wij merken vaak dat op het gebied van communicatie, organisaties en bedrijven worstelen met:

  • Tijd: het is altijd druk, en soms moet er snel ingespeeld worden op actuele zaken.

  • Budgetten: als je wat moois wilt laten maken kost het vaak in een keer veel geld. En dat terwijl de budgetten de laatste tijd steeds minder worden.

  • Nieuwe communicatie vormen: Het inzetten van animatie of video is de nieuwe manier van communiceren, maar hoe doen we dat?

Door van tevoren een schatting te maken van het aantal uitingen kunnen we een strippenkaart aanbieden. De kosten voor de maandelijkse of zelfs wekelijkse video’s of animaties kunnen op deze manier uitgesmeerd worden over een langere periode. En doordat we maar één keer een visuele stijl hoeven te ontwikkelen kunnen we ook nog eens een fikse korting aanbieden.

Wat levert het op?

  • Enorme tijdsbesparing. Je hoeft alleen je verhaal of boodschap te vertellen. Wij doen de rest en maken er iets moois van! Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om mee te denken. Omdat dat nou eenmaal zo leuk is! Zoveel als mogelijk en wenselijk is, ontzorgen we je.

  • Breed inzetbare video communicatie. Bijvoorbeeld promotie, aankondiging, e-learning, preventie, voorlichting, complexe zaken of wetgeving uitleggen en actuele problemen oplossen.

  • Flinke besparing en een vaste maandelijkse betaling van een relatief laag bedrag.

  • Expertise op het gebied van animatie/video en design door een vertrouwde partner. Altijd snelle hulp bij vraagstukken en een creatieve sparringspartner.

  • Proactief advies en een vaste contactpersoon

  • Flexibel inzetbaar maar ook mogelijk op vaste maandelijkse of zelfs wekelijkse frequentie.

Ideeën voor toepassing

Social media content

Social media content op frequente basis. Zie bijvoorbeeld Animation Tuesday. Elke week op een bepaalde dag een verrassende animatie of video. Mogelijk om in te springen op de actualiteit.

Daily inspiration & motivational video for professionals

Professionals moeten zichzelf blijven ontwikkelen. Elk kwartaal organiseren we een brainstorm met een groepje professionals voor onderwerpen. Deze verbeterpunten, nieuwe standaard procedures, ideeën, motiverende spreuken etc. komen dus vanuit de organisatie. De ideeën en korte boodschappen van de professionals en directie, worden vertaald naar korte boeiende animaties of video’s die alle professionals inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Hierin kunnen ook recente ontwikkelingen worden meegenomen.

Werknemers inlichten of instrueren

Sales medewerkers van onder andere Heineken krijgen wekelijks filmpjes op hun telefoon die op simpele wijze de nieuwe ontwikkelingen, producten, etc. uitleggen. Zo is iedereen meteen op de hoogte en heeft iedereen hetzelfde juiste verhaal. Dit is ook mogelijk voor uw organisatie!

Casefilms voor reclame- & internetbureaus

Wanneer een campagne of website afgerond is wil je dit natuurlijk laten zien aan je klanten. In een casefilm kun je in korte tijd laten zien wat de campagne of website inhield, hoe mooi het ontworpen was en wat de resultaten zijn.

Klinkt goed?

Bel dan naar 076-2100105 en maak een afspraak voor een inspirerend gesprek! Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

 
Samsung
KPN
Mercedes
Canon
MTV
BBC
Rabobank
De Bijenkorf
The CW
UWV
Gemeente Breda
Verkade
Ted
Swiss
DWDD
Auto Scout
ASR
Alphabet
Bolletje
Consumentenbond
Hardwell
Oliver Heldens
Uniekaas
Disney
Bol.com
Ahold
Randstad
ABN AMRO
Telfort
VARA
Albert Heijn
YACHT
Look O Look
Enexis
Ziggo
 
Animate The World