• en
  • nl

Social Media Content

Je bedrijf heeft al een facebookpagina, een twitteraccount, een instragramprofiel en een linkedinpagina, heel goed! Maar in de praktijk blijkt het dan toch lastig om hier regelmatig interessante content op te zetten. Wij kunnen je hierbij helpen met social media content!

Wat is een Social Media Video?

We maken een concept op basis van jouw bedrijf of één van je producten. Door middel van stop motion en motion graphics zetten we jouw producten in de hoofdrol van hele korte animatiefilms. Wekelijks plaats je deze inspirerende, grappige of actuele animaties op je social media kanalen, zodat deze altijd up to date blijven. De doorlooptijd van deze animaties is zeer kort, zodat je ze snel online kunt zetten, en zijn dus zeer geschikt als social media video.

Wist je dat informatie via visuele content maar liefst 600.000 keer sneller opgenomen wordt dan via tekst? Ook wordt visuele content 40 keer sneller gedeeld, dit zorgt voor meer volgers en uiteindelijk meer verbondenheid met jouw merk. Zeker in het huidige klimaat waar video beter scoort en vaker wordt bekeken is een social media video dé oplossing.

Interessant? Neem contact op voor een korte animatiefilm

Maak nu een afspraak voor een inspirerend gesprek!

Hieronder een aantal voorbeelden van een korte animatiefilm voor social media die we maakten voor verschillende bedrijven.

Omoda Social Media Content

 

 
 
Animate The World